Even voorstellen

Mijn naam is Sylvia Mauriks en samen met Bart Kornblum verzorgen wij de lessen in groep 8.

Welkom in groep 8

Groep 8 is het laatste jaar in de bovenbouw en ook op de basisschool. Toch een hele grote stap voor deze 17 kinderen, want er wordt nu steeds meer een beroep gedaan op hun zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Er staat de kinderen dit jaar nogal wat te wachten, o.a. het kamp, de afscheidsavond en natuurlijk de verwijzing naar het Voortgezet Onderwijs. Spannend en uitdagend! We gaan ervoor!

Er komen geen vakken bij dit jaar, maar wij zullen veel herhalen en met de stof meer de diepte in gaan. Zo gaan we verder met breuken en procenten, is er veel aandacht voor (werkwoord)spelling en zinsontleding en wordt er aandacht besteed aan presenteren.

De kinderen zijn al bekend met huiswerk en ook in groep 8 zal dit meegegeven worden. De kinderen hebben allen een agenda, waar het huiswerk in genoteerd wordt.

Meerdere keren per jaar vinden er oudergesprekken plaats, maar mocht u behoefte hebben aan een gesprek tussentijds, is dat altijd mogelijk. Een afspraak is snel gemaakt. U kunt mij na schooltijd even aanspreken, of mailen via: bart.kornblum@opoijmond.nl of  sylvia.mauriks@opoijmond.nl

Verder zal ik u regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de groep.

Ik wens alle kinderen een fijne tijd toe in groep 8 en hoop op een goede samenwerking met alle ouders.

Vriendelijke groeten, Juf Sylvia en meester Bart