BSO/NSO Partou

Partou BSO Drechtstraat 9

Wij bieden voorschoolse en buitenschoolse opvang

Veel bewegen doen we graag. Lekker sporten en spelen. Knutselfanaten kunnen bij ons hun hart ophalen, want in onze buitenschoolse opvang besteden wij veel aandacht aan creativiteit, ontdekken en experimenten doen! Ook kokkerellen doen we graag. Samen met de kinderen kijken we elke week weer, welke leuke activiteiten we kunnen samenstellen.

Bij Partou in Beverwijk maken we van elke dag iets bijzonders. Naar buiten gaan, een spannend spel bedenken, lekker bewegen of samen muziek maken. En als een kind eens niet lekker in zijn vel zit, is er ruimte voor wat extra aandacht. Waardoor een groot probleem opeens iets minder groot en zelfs oplosbaar lijkt. Door onze persoonlijke aandacht kunnen kinderen lekker zichzelf zijn, spelen, leren en plezier hebben. Neem gerust eens een kijkje op onze website www.partou.nl/drechtstraat of neem contact met ons op via 088 235 75 00.

Ybeltje Keuning