Koffieochtenden

De koffieochtenden voor ouders en verzorgers van onze leerlingen

Ouders en verzorgers kunnen op school op maandag en donderdag ochtend van 8.30 tot 9.15 uur met elkaar koffie en/of thee drinken in de daarvoor ingerichte ruimte, de Kajuit. Gewoon lekker met elkaar, voor de gezelligheid en het onderhouden van contacten. De koffie wordt gezet door onze conciërge, Gerard Bruyns.

Tijdens deze ochtenden zijn er een paar huisregels:

• Graag de kopjes en dergelijke naar de koffiekamer brengen, kopjes in de vaatwasser a.u.b..
  • Communiceren in de Nederlandse taal is een vereiste. We begrijpen dat het soms prettig kan zijn om in je eigen taal te spreken maar niet in de Kajuit.
  • Graag de school verlaten in gepaste rust, de kinderen werken in de gang met “stem 1”, fluisterstem. Laat dat een voorbeeld zijn.

De ruimte is ingericht voor ouders en voorziet tevens in de behoefte van voor-, tussen- en naschoolse opvang. Een multifunctionele ruimte, waar zowel kinderen als ouders zich prima thuis kunnen voelen.

Het doel van deze ochtenden is vooral om ouders/verzorgers te betrekken bij de school, waardoor wij het onderwijs nog beter op de kinderen kunnen afstemmen ten gunste van de kwaliteit van school.

Het koffielokaal grenst aan de schoolzaal in het hart van de school.

Ook u bent van harte welkom.